نویسنده:
بازدید: 786 بازدید
خود هیپنوتیزم وترس بیمارگونه

خودهیپنوتیزمی و ترسهای بیمارگونه

هر روانپزشکی با اشخاصی که نگران  قلبشان هستند مواجه شده است . این اشخاص خود را با تصور اینکه نوعی نارسایی قلبی دارند آزار می دهند و از اضطرابی مزمن  که باعث تأثیر گذاردن بر روی قلب می شود رنج می برند.

روزنامه شیکاگو  دیلی نیوز می نویسد :

به گفته یک متخصص قلب ، افرادی که فکر می کنند بیماری قلبی دارند – و ندارند – از آنهایی که واقعاً بیماری قلبی دارند زیادترند . دکتر  ادوارد وایس  از فیلادلفیا اینگونه افراد را مشکل  ترین بیماران برای درمان می داند .

نگرانی ها و تنشهای زندگی فردی آنها را فرا گرفته و قلب نقطه مرکزی می شود ، زیرا  جایگه دیرینه هیجانها و عواطف است . یکی از دشوار ترین  کارهای پزشکان جدا کردن بیماران قلبی جسمی از آنهایی است که به دلیل داشتن نشانه هایی مانند  کوتاهی تنفس ، خستگی و درد سینه  از آن می ترسند .

دکتر وایس در کنفرانسی برای پزشکان عمومی که توسط انجمن قلب شیکاگو انجام شده بود گفت :  برای پزشک کافی نیست که به بیمار بگوید قلب او اشکالی ندارد . او باید  سعی کند بفهمد  که چرا بیمار این نشانه ها را دارد و به او در حل مشکلاتش کمک کند . در غیر این صورت عوامل عاطفی بیمار ، زندگی او وخانواده اش را رقت انگیز می کند .

خود هیپنوتیزمی می تواند به بسیاری از این اشخاص که از بیماری  قلبی ، سرطان ، فلج ، تومور مغزی ، یا بیماری های دیگر ترس دارند کمک کند . تقلیل تنش از طریق روش خود آرامی هیپنوتیزمی

اعتقاد یا عدم اعتقاد به هیپنوتیزم
توصیه برای مطالعه

 

خود هیپنوتیزم وترس بیما ر گونه
خود هیپنوتیزم و ترس بیما ر گونه

عادت نگرانی و راه حلهای از بین بردن آن با خودهیپنوتیزم

معنی توانایی آرام شدن چیست

۱ . سلامتی جسمی بهتری  خواهید داشت .

۲ . قادر خواهید بود با مردم بهتر کنار بیایید .

۳ . می توانید فکر بازتری داشته باشید .

۴ . در آخر  روز کمتر خسته خواهید شد .

۵ . رابطه زناشویی بهتری خواهید داشت .

۶ . تحمل بیشتری خواهید داشت .

۷ . عمر طولانی تری خواهید داشت .

خودهیپنوتیزمی و ترسهای بیمارگونه

 عادت نگرانی و راه حلهای از بین بردن آن

در اینجا چند حقیقت درباره عادت نگرانی و اینکه چگونگه میتواند از خود هیپنوتیزمی برای از بین بردن افکار آزار دهنده  استفاده کنید ذکر می شود :

نگرانی مفرط درباره همه چیز ، عادتی اکتسابی است .
نگرانی مفرط درباره همه چیز ، عادتی اکتسابی است .

۱ . نگرانی مفرط درباره همه چیز ، عادتی اکتسابی است . نگرانی ، صفتی ارثی نیست . اگر در اطراف کسانی هستیم که زیاده از حد نگران هستند ، ما هم مستعد پرورش همان عادت هستیم . والدینی که عموماً هراسناک هستند ، اضطراب و ترسهای خود را به فرزندانشان منتقل می کنند . وقتی فرزندان بزرگ می شوند ، خود را مقلد والدنشان می یابند . نگرانی مسری است . شما مجبور نیستید عصبی فکر کردن را تقلید کنید .

۲ . نگرانی مفرط ، مشکل شما را حل نمی کند . مریض کردن خود برای موضوعی ، فقط آن موضوع را بدتر می کند .

۳ . نگرانی مزمن ، نشانه نا امنی و گواه فقدان اعتماد به نفس است .

۴ . اگر تصمیم بگیرید ، می توانید بر عادت نگرانی نیز مانند  هر عادت دیگری چیره شوید .

۵ . به خود یادآوری کنید که نگرانی ، اسراف در انرژی عصبی ، پرورش دهنده خستگی ، و معدوم کننده سلامتی است .

یوگا و دوران‌های تاریخی
توصیه برای مطالعه

۶٫ سعی کنید با استفاده از روش هیپنوتیزمی خود تحلیلی ، دلیل مشکلی که شما را نگران می کند را درک و تحلیل کنید .

۷ . انرژی خود را برای پیدا کردن راه حلی جهت رفع مشکلتان صرف کنید . کاری در مورد چیزی انجام دادن ، هشیارانه تر از نگران بودن و هیچ کاری درباره آن انجام ندادن است .

۸ . بعضی اشخاص  خوشحال نیستند ، مگراینکه درباره چیزی نگران باشند . روانپزشکان آنها را خود آزار  می نامند . به نظر می رسد آنها از افکار منفی لذت می برند ، فقط برای اینکه  از شادمانی بزرگتری که با کنترل ذهنی به وجود می آید ، آگاه نیستند . به خود بگویید که شما نمی خواهید یکی از این خودآزارهای نگران باشید.

۹ . جورج هاکز رییس سابق دانشگاه کلمبیا که تقریباً یک پنجم از یک میلیون دانشجویی را که برای ناراحتی های خود به او مراجعه کرده اند پند داده است ، بنویسید :

نیمی از پریشانی ها در دنیا  از طریق مردمی به وجور می آید که سعی می کنند قبل از اینکه درباره تصمیم خود فکر کنند ، تصمیم می گیرند . اگر شخص وقت خود را برای پی بردن به همه حقایق مربوط به مشکل خود اختصاص دهد ، معمولاً نگرانی های او در نور دانش ناپدید خواهند شد .